It's all too beautiful

Arrangör: Teater Tropos
Åk 7-9 Gy

Viktor ska plocka ihop för dagen och stänga bilverkstan just som en kund kommer in. Det är bästa vännen från när Viktor växte upp, Danne som alltid fanns där men som plötsligt flyttade under vårterminen i nian. 

Marie är en etablerad poet och hon skriver på en ny diktsamling, om hur det var att växa upp i en håla, i samhället som hon aldrig återvänt till, förrän nu. Hon har bestämt sig för att söka upp sin bästis från barndomen. Det är första gången hon återvänder sedan hon flyttade, sedan hon slutade använda namnet Danne och kom ut som Marie. 

Föreställningen går via humor och smärta till ett möte mellan två vänner som har betytt mycket för varandra. Ingenting är enkelt. Men ingenting är omöjligt.

”En både varm och upprorisk skildring av ungas sökande och problem i en omgivning av oroliga och oförstående föräldrar och frustrerade kompisar. En utmärkt pjäs att visa för högstadie- och gymnasieelever.” Barometern

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: Okrober 2021 till december 2022
Medverkande: Lina Petersén, Conny Petersén
Antal elever: 90
Längd: 50 minuter
Lokalspecifikationer: Uppsökande föreställning som kan spelas i öppna salar eller på scen. Teatern har med sig all teknik för såväl ljud, ljus och filmprojektion. Teatern ansvarar inte för sittplatser. Full storlek på dekor är 7x7 meter, tak 3 meter. Scenmåtten kan dock anpassas för till mindre mått.
Pris: Första skolföreställningen 9500. Andra föreställningen på samma dag och plats 7500.
Tillkommer traktamente/reseersättning? Nej
Övrigt: Föreställningen kan kombineras med projekt, till exempel inom ramen för Skapande Skola. Vi har även en personalföreläsning kring normer och hbtq som vi gärna tar med oss.
Kontaktuppgifter
Namn: Conny Petersén
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 0705210716