Pinsamheter

Arrangör: Teater Martin Mutter
Åk 4-6

Fatima tappar sin dagbok och Hugo läser om hur kär hon är i A.

Ellie upptäcker en blodröd fläck på sin fasters vita soffa.

Hiba skäms för sin mamma som inte har råd.

Pappa pratar för högt och mamma borde snyta sig en gång för alla, men dom har med de finaste blommorna till skolavslutningen.

Farmor frågar, har du hört talas om fisken som inte trodde på vatten?

Kroppar, föräldrar, utsatthet, egenhet och kärlek. I PINSAMHETER har fem dramatiker skrivit varsitt sjuminutersdrama om något som är både hysteriskt roligt och djupt allvarligt.

Uppsökande (utbudet turnerar)
Platsbundet (tar emot besökande)
Upplevelse
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: VT22-HT22
Medverkande: Åsa Gustafsson, Robert Fransson, Jonas Hedlund
Antal elever: 90
Längd: 50 min
Lokalspecifikationer: Lokal: 10 m x 10,5 m inkl. utrymningsvägar och gradäng som vi tar med Takhöjd: 3,1 m Elkrav: trefas 16 amp europahandske Mörkläggning: Ja, så mörkt att en kan visa film Bygg/rivtid: 3 tim/1,5 tim Bygg- och bärhjälp: Ja, en person
Pris: 10 000 kr 1a fst, 8 000 kr 2a fst samma dag/lokal
Tillkommer traktamente/reseersättning? Nej
Övrigt: Skapande skola: Till Pinsamheter erbjuder vi en workshop i kreativt skrivande med Kajsa Gordan, en av dramatikerna som skrivit föreställningen. Hon är tidigare mellanstadielärare och arbetar nu heltid som barnboksförfattare. "Det bästa med att göra författarbesök i skolan är att jag får inspirera eleverna till att läsa och skriva själva. Därför är det extra roligt att i anslutning till Pinsamheter få möjlighet att göra en prestationsbefriande skrivövning med klassen." Workshopen kan vid behov genomföras digitalt. Pris exkl. moms: Från 6 000 kr till 9 000 kr per dag/plats, upp till fyra workshops per dag. Begär offert. Observera att det max är en klass per workshop.
Kontaktuppgifter
Namn: Agneta Bertilson
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 019101024