Dagen efter imorgon

Arrangör: Riksteatern Barn och Unga
Åk 4-6

Tre barn bestämmer sig; de ska rädda mänskligheten från jordens undergång. Det sista de vill är att vara hjältar. Men de har inget val. Det viktigaste som finns är ju vår planets överlevnad.

Teamet bakom denna nyskrivna musikal har inspirerats av unga klimataktivister och klassiska actionfilmer. Det blir en spänningsdriven och musikfylld föreställning som ifrågasätter en värld där pengar styr allt. Med rapp dialog, många vändpunkter och stora känslor skapas en show man inte kan slita sig ifrån.

Manus skrivs av Robin N Spegel, som senast skrev den hyllade föreställningen "Blod, svett och tårar" för Riksteatern. Musiken komponeras av Saga Björklund Jönsson, senast aktuell på Riksteatern med föreställningen "Åååå snälla följ mig <3<3<3", som blev utvald till BIBU. Scenografi och kostym görs av Hanna Cecilia Lindkvist, som senast arbetade på Riksteatern med Sirqus Alfons föreställning "Play 3.0".

Dagen efter imorgon, en spänningsfylld musikal för mellanstadiet. 

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Information
Aktiviteten kan genomföras: 8 mar 2022 - 15 maj 2022
Medverkande: Inte klart
Antal elever: max 200
Längd: 1 tim
Lokalspecifikationer: Spelas i Scen/Salong-lokaler. Scenen behöver ha ett minsta mått på: 10m bredd, 6m djup, 4m höjd. Lingångar krävs. Byggtid: 4tim / Rivtid: 1 ½ tim
Pris: 12.000 kr exkl moms (Inkl resa, logi, traktamente)
Övrigt: Mer info om föreställningen finns att hitta på Scenkonstportalen. Sista beställningsdag 15 maj.
Kontaktuppgifter
Namn: Lisa Croall - säljansvarig, Riksteatern Barn & Unga
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 070-388 27 70