Skrivflow retreat (online)

Arrangör: Annelie Salminen
Åk 7-9 Gy

Skrivflow retreats och kurser finns även fysiskt på plats.

 

Om Skrivflow retreats 

Skrivflow retreats är endagsretreats där kreativt skrivande är en grund för att landa, hitta sig själv och reducera stress.

Detta retreat sker via videomöte online med övningar under en heldag, både gemensamma övningar och genomgångar, mindre grupper och enskilda stunder för att kunna vila, skriva och landa.

Med hjälp av skrivövningar och frigörande skapande släpper vi loss orden och poesin för att må bättre och stärka självförtroende och välmående.

Eftersom hela retreatet sker helt online, och deltagarna uppmuntras till att hitta sina favoritplatser, behöver platsen vara flexibel och inspirerande för deltagarna. Det går bra att genomföra hemifrån eller i en miljö som lockar till skapande, vila och lugn. När vädret tillåter går det bra att vara utomhus.

Intromöte och avslutande briefing med pedagoger ingår.

 

Om Annelie 

Annelie Salminen är författare, skrivarpedagog, barn-och ungdomscoach, kultur- och social entreprenör och massageterapeut. Hon har samlat 18 års erfarenhet från kreativa och sociala arbeten till att nu koppla ihop dessa fält.

Hon driver nu både Skrivflow för textrelaterad verksamhet, och Triggerpunkten för friskvårdsrelaterad verksamhet. Mötet mellan dessa blir kreativitet som friskvård. 

Läs mer på www.anneliesalminen.se

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Eget skapande
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: Hösttermin och vårtermin
Medverkande: Annelie Salminen
Antal elever: Max helklass, som deltar online både individuellt, gemensamt och uppdelade i mindre grupper som går parallellt under dagen.
Längd: En heldag + intromöte med pedagoger 60 min + avslutande briefing med pedagoger 30 min
Lokalspecifikationer: Retreatet genomförs online men med fördel i en miljö som lockar till skapande, vila och lugn. Det kan vara hemma, bibliotek, ateljé, mysrum, yogastudio eller annan plats som går att mysa till och hitta sitt eget fokus i. Platsen är också varierande för deltagarna, det ingår att röra sig till sina egna favoritplatser, utifrån sina förutsättningar. När vädret tillåter går det bra att vara utomhus. Alla deltagare behöver ha tillgång till någon slags dator och internet hela dagen, för videomöte.
Pris: 22 000 kr exkl moms
Tillkommer traktamente/reseersättning? Nej
Kontaktuppgifter
Namn: Annelie Salminen
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 0730574574