SOPOR

Arrangör: Trupp Trunk
Förskoleklass Åk 1-3 3-5 år Grundsär

En lustfylld och inspirerande clown och cirkusföreställning om en av våra tids stora ödesfrågor -sopor! I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur men vem kan bo på en sop-ö? Träffa de tre clownerna som lever på ön. De städar och sorterar, leker och jonglerar, testar och balanserar. Med sopor kan en ju göra så mycket. Varför skulle någon vilja slänga dem? Och vem är det som fortsätter skräpa ner när clownerna städat upp? Kan naturen få liv igen i en förorenad sopvärld?

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: 2021-2023
Medverkande: Camilla Rud, Karin Svensson, Petter Wadsten
Antal elever: 150
Längd: ca 40 min
Lokalspecifikationer: Spelyta: 7 x 5 meter Scenbredd (min): 7 m Scendjup (min): 5 m Takhöjd (m): 4,5 m Elkrav: 1 x 10 A Antal turnerande tekniker: 1 Mörkläggning: Önskvärt mörklagt Byggtid / Rivtid (tim): 3 / 1 h Bärhjälp: 1 Andra lokalkrav: Flexibel Alternativa spelplatser: Gymnastiksal. Plats inomhus som inte är en teater/gympasal/aula men som lever upp till våra krav på scenmått. Ej utomhus Övrig teknisk information: Vi har eget ljud och ljus
Pris: 14000 exkl moms. Resa, logi och traktamente tillkommer enl ök.
Tillkommer traktamente/reseersättning? Ja
Övrigt: Byggtid är inklusive uppvärmning. Vi föredrar att rigga kvällen innan ifall det är tidiga speltider. Vi kan erbjuda rabatt vid två spelningar på samma dag på samma spelplats. Kontakta oss för detta.
Kontaktuppgifter
Namn: Camilla Rud
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 0733149306