Keep it safe

Arrangör: ReAct! – Actions moving
Förskoleklass Åk 1-3 Åk 4-6 Åk 7-9 Gy

Publiken samlas vid startpunkten, spänningen stiger. Alla är här för att ha kul, alla är engagerade i en unik upplevelse -det är en rörlig föreställning! En rörlig föreställning, vad kan en förvänta sig? Vilka är reglerna? Är det säkert?

"Keep it safe" är en interaktiv föreställning där vi leker med rörelsen och flödet av folkmängder och utforskar relationen mellan artisten och publiken. Genom dans, rörelse och manipulering av olika objekt skapar vi ny logik och nya rum. Vi flyttar oss från A till B och bjuder folk att följa med. Vi ställer frågor inte bara kring regler och sociala normer som finns i folkmassor utan även gällande gruppinflytande, individuella val samt ivern att ha kul.

“Keep it safe” äger rum på en livlig plats. Med bara våra kroppar, ett rep, en visselpipa och några trafikkoner ämnar vi påverka rörelsen, känslorna och uppmärksamheten hos publiken. Vad skulle hända med en föreställning om publiken tappade kontrollen?

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: fram till den 15 dec 2022
Medverkande: Fem av följande konstnärer: Anton Lejon, Simon Deschamps, Tiina Lehtimäki, Alex Nagy, Annu Ronkainen, Rodrigo Vilarinho
Antal elever: ca. 150 beroende på spelplats
Längd: ca. 35 min
Lokalspecifikationer: Skolgård, gympasal, entréhall, sportfält, inomhus och utomhusområden. Föreställningen rör sig genom utrymmet och är väldigt anpassningsbar utifrån givna omständigheter. Det behövs dock en total yta om minst ca. 300 m² som publik och artister delar. Ingen riggningstid krävs. Föreställningens natur kräver dock att vissa element måste provas och anpassas på plats där föreställningen ska utspela sig. Minst 2 timmar behövs i utrymmet för förberedelser. Inga andra tekniska krav.
Pris: 19 000 kr exkl. moms och kostnader för resa, logi och traktamente. Ytterligare föreställning samma dag: 8 000 kr ex. moms
Tillkommer traktamente/reseersättning? Ja
Övrigt: Föreställningen är välidigt anpassningsbar så tveka inte att fråga om det kunde passa just ditt ställe och/eller evenemang!
Länkar:
Kontaktuppgifter
Namn: Alex Nagy
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: +46 72 83 461 83