Samarbetscirkus (arkiverad)

Arrangör: Mattecirkus
3-5 år Förskoleklass Åk 1-3 Åk 4-6 Åk 7-9 Grundsär Gy Gysär

Samarbetscirkus 

För att bygga mänskliga pyramider behövs lyhördhet, respekt och samarbete. Belöningen är coola, stora tricks. Vi börjar med några uppvärmningsövningar som lotsar in eleverna i cirkusens värld - här är allt möjligt! Vi har roligt och eleverna tar ansvar. Sedan lär vi dem tekniken för att bygga mänskliga pyramider. Vi delar in eleverna i mindre grupper som tillsammans bygger och skapar häftiga pyramider. 

 

Uppsökande (utbudet turnerar)
Platsbundet (tar emot besökande)
Eget skapande
Information
Aktiviteten kan genomföras: 2020 till och med 15 juni 2021
Medverkande: Två cirkuspedagoger från Gycklargruppen TRiX
Antal elever: En klass per lektion
Längd: En lektion är 60 minuter.
Lokalspecifikationer: Idrottshall är önskvärt. Det går bra med en större aula/scen eller att vara utomhus om vädret tillåter. Vi tar med oss det material som behövs.
Pris: 1 lektion: 7 600 + moms och resa (29kr/mil) 2 lektioner samma dag: 8 550 + moms och resa (29kr/mil) 3 lektioner samma dag: 9 500 + moms och resa (29kr/mil)
Tillkommer traktamente/reseersättning? Nej
Övrigt: Vi har arbetat med cirkuspedagogik sedan början av 2000-talet och har haft deltagare från förskola till äldreboenden, nyanlända, särskolor och träningsskolor. Cirkus passar alla! Har du frågor kring ett specifikt tema ni jobbar med, särskilda önskemål eller bara vill veta lite mer vad vi kan erbjuda är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mejl.
Kontaktuppgifter
Namn: Hannah Bratt
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 0733-44 88 89