Nycirkus anpassade aktiviteter (arkiverad)

Arrangör: Mattecirkus
3-5 år Förskoleklass Åk 1-3 Åk 4-6 Åk 7-9 Grundsär Gy Gysär

Gycklargruppen TRiX har arbetat professionellt med gyckel och eldföreställningar sedan 1997. Sedan början av 2000-talet har vi också jobbat mycket med skapande skola med nycirkus som verktyg. 

Nu erbjuder vi både föreställningar som går att spela i princip varsomhelst, utomhus eller inomhus på ett smittsäkert sätt, men även pedagogiska projekt i mindre grupper och med anpassning utifrån Covid -19. 

Vi erbjuder samarbetscirkus, prova på-cirkus och gycklar- och eldshower för alla åldrar och grupper. 

Kontakta oss för att diskutera upplägg och innehåll. Vi anpassar alltid våra insatser efter arrangörens önskemål. Ingenting är omöjligt! 

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Eget skapande
Information
Aktiviteten kan genomföras: 2020 till och med 15 juni 2021
Medverkande: Olika artister eller pedagoger från Gycklargruppen TRiX
Antal elever: Beroende på skolans behov och restrektioner
Längd: Valbart
Lokalspecifikationer: Utomhus, inomhus i t.ex aula eller gymnastiksal. Bra med ca 5 meter takhöjd för jonglering etc, men vi kan anpassa oss efter förutsättningarna.
Pris: Föreställning 16 000 kr plus reseersättning 29 kr/mil tor Västerås. Pedagogiska projekt diskuteras utifrån förutsättningar och tid
Tillkommer traktamente/reseersättning? Ja
Övrigt: Den här aktiviteten är mycket anpassningsbar och vi skräddarsyr efter era behov. Utifrån Covid -19 så har vi uppdaterat våra rutiner kring både den pedagogiska verksamheten och föreställningar så att vi alla kan vara säkra under våra aktiviteter. Kontakta oss för att diskutera vidare. Har du egna idéer på vad ni skulle vilja få ut av vår insats så är det välkommet!
Kontaktuppgifter
Namn: Hannah Bratt
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 0733-44 88 89