FOF - föreställningen om fittan/snippan

Arrangör: Kroppsklubben
Åk 4-6

FOF - föreställningen om fittan/snippan, är en lekfull och undersökande föreställning för mellanstadiet och deras vuxna. Dansarna introducerar sin publik till en värld där vi tillsammans utforskar och ställer oss frågor kring en av våra mest laddade kroppsdelar och ord.

Dansarna vecklas ut som en stor blomma, omskapas likt ett kalejdoskop och plockar bokstavligen ner kroppsdelen från dess piedestal. De leker sig fram till kunskap om kroppsdelens anatomi och tillsammans närmar vi oss ordet fitta och avdramatiserar dess laddning när vi blir fitta med ”Fittis och Svettis” och slår oss ner på fittkuddarna i vår egen hallongrotta.

I FOF undersöker vi hur fittan kan vara en kroppsdel och ett ord precis som alla andra och hur vi tillsammans genom rörelse, ordlek och kärlek kan göra ett skällsord till ett positivt laddat manifest. Med finkänslig ton, lekfullhet, kroppsglädje och en stor portion humor bjuder KROPPSKLUBBEN in till FOF - föreställningen om fittan/snippan.

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Eget skapande
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: 2021-03-31 - 2022-12-12
Medverkande: Jilda Hallin, Lisa Nilsson och Elise Brewer
Antal elever: 70
Längd: 45 min
Lokalspecifikationer: scenmått: 10x10m (inklusive publikplatser) takhöjd: 3m golv: sviktande, ej betong elkrav: 16A/32A mörkläggning: ja, klar vid ankomst byggtid/rivtid: 3h/2h bärhjälp: ja av 1 lokalkunnig person
Pris: 14 000kr (7000kr 2:a föreställning samma dag) + ersättning för resa, logi, traktamente för 4 pers.
Tillkommer traktamente/reseersättning? Ja
Kontaktuppgifter
Namn: Jilda Hallin
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 0739389978, 0703833083