Ljudstrålar och Jazzglassar (arkiverad)

Arrangör: Claranna & Ljudstråle
3-5 år Grundsär Förskoleklass Gysär

En jazzglass? Jajamensan! Eller en boktok? Då blir det rajtan-tajtan! Eller ett ljud? Vilket ljud som helst. Alla ljud i hela världen. Ljudet är fritt!

Föreställningen är en spritt språngande stjärnklubb där ljudet färdas med blixtens hastighet. Clara och Anna samspelar med barnen och i rummet strålar ljudet från deras kompis Ljudstrålen! Du får spela och dansa med Ljudstrålen som kan låta hur som helst. Som en saxofon, ett trumset, ett spöke, en elefant!

Claranna sjunger och gör ramsor och rörelsesånger som publiken enkelt kan delta i. Alla får prova det magiska instrumentet Soundbeam (Ljudstråle). I vissa sånger används TAKK - tecken som stöd. Föreställningen lämpar sig väl i särskolan, förskolan, skolans lägre åldrar samt som familjeföreställning.

Claranna & Ljudstråle är en musikerduo som består av Clara Hållén och Anna Ottertun. Med basen i Göteborg har de sedan 2006 spelat för barn runtom i hela landet.

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Eget skapande
Information
Aktiviteten kan genomföras: ht 2020- vt 2021
Medverkande: Anna Ottertun och Clara Hållén
Antal elever: max 45 barn, max 20 barn i särskolan
Längd: 35-40 min
Lokalspecifikationer: Scenyta 3 x 4 meter Ej upphöjd scen Vanlig elkontakt Vanlig belysning 45 min byggtid/15 min rivtid
Pris: 8 000 kr för en föreställning, 10 000 kr för två föreställningar samma dag. Detta beror på att vi åker långt (från Göteborg). Det är naturligtvis praktiskt ifall flera föreställningsdagar kan läggas sammanhängande. Kostnad för logi (2 rum) och resa (hyrbil) tillkommer.
Tillkommer traktamente/reseersättning? Ja
Övrigt: Denna föreställning lämpar sig för barn i förskolan/förskoleklass såväl som särskolans lägre åldrar och även i gymnasiesärskolan där eleverna är på en sådan nivå som passar. Vi har jobbat/jobbar sedan länge i gymnasiesärskolan båda två och har därför specialkunskap om denna elevgrupp. Vi vet också att det är praktiskt att vi är uppsökande i och med att transport kan vara mer komplicerat i särskolan. Ljudstrålar och jazzglassar passar även bra som familjeföreställning.
Kontaktuppgifter
Namn: Clara Hållén
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 073-7645382