Film i skolan med Backa Studios (arkiverad)

Arrangör: Backa Studios
3-5 år Förskoleklass Åk 1-3 Åk 4-6 Åk 7-9 Gy Grundsär Gysär

Ända sedan filmen första gången tog världen med storm i slutet av 1800-talet har mediet fascinerat och inspirerat och är idag större än någonsin med film på sociala medier, streamingtjänster och rörliga reklamposters.

Backa Studios AB med Malin Dahl och Johnny Wernersson erbjuder underhållande filmpedagogiska dagar där man genom teori och praktik får lära sig mer om det spännande filmmediet och i grupp göra egna produktioner.

Vi jobbar med olika tekniker inom spelfilm och animation med allt från Stop-motion till Greenscreen och har kurser som passar alla åldrar. Vi jobbar med både videokameror och surfplattor.

Kul, pedagogiskt och lärorikt!

Uppsökande (utbudet turnerar)
Upplevelse
Eget skapande
Information
Aktiviteten kan genomföras: Hela året
Medverkande: Malin Dahl & Johnny Wernersson
Antal elever: 25
Längd: Halvdag-Flera dagar. Anpassningsbara upplägg
Lokalspecifikationer: Whiteboard & projektor för filmvisning. Plats/bord vid leranimation. Ytor för att filma på vid spelfilm.
Pris: 10 000 kr för heldag. Fler dagar enligt överrenskommelse. Inga extra kostnader inom Örebro län
Tillkommer traktamente/reseersättning? Nej
Övrigt: Film på olika sätt är fokuset i våra kurser. Vi tar gärna fram specifika upplägg utifrån er kursplan eller aktuella skolarbeten. Man kan tex jobba med olika teman som Vikingar, Naturkunskap eller Astronomi etc. Bara fantasin sätter gränser. Hoppas vi ses & hörs. Med vänlig hälsning Malin Dahl & Johnny Wernersson
Kontaktuppgifter
Namn: Malin Dahl
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 073-971 57 85