Skrivflow retreat (fysiskt på plats)

Arrangör: Annelie Salminen
Åk 7-9 Gy Gysär

Skrivflow retreats och kurser finns också i olika former online.

 

Om Skrivflow retreats 

Skrivflow retreats är endagsretreats på plats hos er, där kreativt skrivande är en grund för att landa, hitta sig själv och reducera stress.

Med hjälp av skrivövningar och frigörande skapande i kombination med enkla rörelser och kompismassage släpper vi loss orden och poesin för att må bättre och stärka självförtroende och välmående.

Retreatet genomförs som en heldag på plats i små grupper, med både gemensamma övningar och genomgångar, och enskilda stunder för att kunna vila, skriva och landa. På det viset kan en helklass delta i mindre grupper parallellt under dagen. 

Vi träffas med fördel i en miljö som lockar till skapande, vila och lugn, när vädret tillåter går det bra att vara utomhus. Det går också att arrangera studiebesök i Västerås utemiljöer och genomföra retreats i Annelies egna favoritplatser i naturen. 

 

Om Annelie 

Annelie Salminen är författare, skrivarpedagog, barn-och ungdomscoach, kultur- och social entreprenör och massageterapeut. Hon har samlat 18 års erfarenhet från kreativa och sociala arbeten till att nu koppla ihop dessa fält.

Hon driver nu både Skrivflow för textrelaterad verksamhet, och Triggerpunkten för friskvårdsrelaterad verksamhet. Mötet mellan dessa blir kreativitet som friskvård. 

Läs mer på www.anneliesalminen.se

Uppsökande (utbudet turnerar)
Platsbundet (tar emot besökande)
Eget skapande
Upplevelse
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: Hösttermin och vårtermin
Medverkande: Annelie Salminen
Antal elever: Max helklass, som deltar uppdelade i mindre grupper som går parallellt under dagen.
Längd: En heldag
Lokalspecifikationer: Retreatet genomförs med fördel i en miljö som lockar till skapande, vila och lugn. Det kan vara bibliotek, ateljé, mysrum, yogastudio eller annan plats som går att mysa till och ändra sittplatser. Platsen är också varierande för deltagarna, det ingår att röra sig till sina egna favoritplatser, utifrån sina förutsättningar. När vädret tillåter går det bra att vara utomhus. Det går också att arrangera studiebesök i Västerås utemiljöer och genomföra retreats i Annelies egna favoritplatser i naturen.
Pris: 24 000 kr exkl moms. Resa till Örebro ingår.
Tillkommer traktamente/reseersättning? Nej
Kontaktuppgifter
Namn: Annelie Salminen
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 0730574574