Kom igång, håll ut och hamna i skrivflow

Arrangör: Anette Holm
Åk 7-9 Gy Åk 4-6

Skrivarverkstad för barn och ungdomar från årskurs 6 till gymnasiet 
Anette Holm är elevernas personliga tränare i en skkrivarverkstad med inspiration, kreativa skrivövningar och elevernas egna texter. De jobbar med ton, stil och känsla, ordval och begriplighet men inte så mycket med grammatik. Det handlar mer om skrivprocessen och olika skrivknep.

Anette arbetar med en välbeprövad pedagogik som bygger på ett upplevelsebaserat lärande där varje individ får utgå från sina egna förutsättningar och kunskapsnivå och blir bättre på att skriva. Eleverna utvecklar sin språkkänsla, får veta hur de kan variera texten och göra den överskådlig. Det handlar också om hur man beskriver på ett enkelt sätt och håller den röda tråden utan att bli långrandig.

Uppsökande (utbudet turnerar)
Eget skapande
Bokningsförfrågan
Information
Aktiviteten kan genomföras: 2021-08-01-2022-06-30
Medverkande: Anette Holm
Antal elever: 10-30 elever beroende på upplägg.
Längd: 1-2 lektioner
Lokalspecifikationer: Klassrum eller annan lokal där eleverna kan sitta tillsammans och skriva. Jag behöver whiteboard med pennor och tillgång till kopiator. Det är en fördel om eleverna skriver i padda eller på dator.
Pris: Följer författarcentrums rekommendationer, kontakta Anette Holm för offert.
Tillkommer traktamente/reseersättning? Ja
Övrigt: Anette Holm är skrivcoach, författare med eget förlag och projektledare för Att skriva bättre – ett samarbete mellan 12 svenska myndigheter.
Kontaktuppgifter
Namn: Anette Holm
E-post: Skicka e-post
Telefonnummer: 070-524 41 73